Dit zeggen onze klanten

Kinder werkbroeken

Met kinder werkbroeken kunnen kinderen in de voetsporen van hun ouders treden. Wanneer kinderen hun ouders kunnen na doen, hebben zij hier veel plezier in. Kinderen spelen graag buiten, maar komen echter ook vaak thuis met een kapotte broek. Een werkbroek voor uw kinderen kan daarom ook erg handig zijn. Wij beschikken over een ruim assortiment aan werkbroeken, waaronder de kinder werkbroeken. Werkbroeken kunnen niet ontbreken in een werkoutfit. Onze werkbroeken staan bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding. De kinder werkbroeken zijn versterkt met Cordura materiaal bij de knie. Zo zijn de broeken extra stevig. Ook zijn de kinder werkbroeken getest op schadelijke stoffen volgens OEKO-TEX standaard 100.

Meer lezen >

Kinder werkbroeken personaliseren

De kinder werkbroeken kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo of bedrijfsnaam. De personalisatie kan bestaan uit een bedrukking of borduring en kan geplaatst worden op de achterzak en/of broekspijp. Wanneer er kinderen meehelpen bij uw werkzaamheden is het erg leuk als zij dezelfde werkbroek kunnen dragen. Zij zullen veel buiten zijn met deze bedrukte werkbroek en daardoor zal uw logo of bedrijfsnaam door veel mensen gezien worden. Hierdoor zal uw naamsbekendheid toenemen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de kinder werkbroeken te laten bedrukken met hun eigen naam en deze cadeau te doen. Benieuwd hoe de bedrukte werkbroeken eruit zullen komen te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Kinder werkbroeken online bestellen

De kinder werkbroeken kunnen snel en eenvoudig online besteld worden. De werkbroeken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt al besteld worden vanaf één stuk. Bij onze werkbroeken staan comfort, functionaliteit en pasvorm voorop. Ook is het belangrijk dat de werkbroeken lang mee gaan bij vaak wassen, verschillende weersomstandigheden en in verschillende werksituaties, zoals knielend of zittend. De werkbroeken kunnen besteld worden in een brede maatvoering in verschillende kleuren. Op deze manier zal er altijd een geschikte werkbroek tussen zitten die voldoet aan uw eisen. Bij vragen of eventuele wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >