Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 5 van 5 resultaten

1 - 5 van 5 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Driekwart werkbroeken

Wanneer u in een omgeving met hoge temperaturen werkt of wanneer u in de zomer buiten werkt, zijn driekwart werkbroeken ideaal voor u. De driekwart werkbroeken zijn erg handig voor wanneer u wel het grootste deel van uw benen en uw knieën wilt beschermen, maar u toch een luchtige kortere broek aan wilt. Een driekwart broek biedt meer bescherming dan een korte broek. In ons assortiment vindt u werkbroeken met knie- en/of spijkerzakken. In de kniezakken kunt u kniestukken aanbrengen. Wanneer u vaak op uw knieën aan het werken bent, is het van belang op uw knieën goed te beschermen. Door de driekwart werkbroeken met spijkerzakken kunt u al uw gereedschap makkelijk meenemen.

Meer lezen >

Driekwart werkbroeken online bestellen

De driekwart werkbroeken kunnen allemaal gepersonaliseerd worden door deze te laten bedrukken of borduren. De bedrukking of borduring kan geplaatst worden op de achterzak en/of broekspijp. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Door het bedrukken of borduren van de driekwart werkbroeken straalt u meer professionaliteit uit en zal de zichtbaarheid van uw bedrijf verhogen. U kunt de driekwart werkbroeken zowel bedrukt als onbedrukt al bestellen vanaf één stuk. Bent u benieuwd naar hoe de driekwart werkbroeken eruit zullen komen te zien met uw logo of bedrijfsnaam? Vraag dan gratis een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Driekwart werkbroeken online kopen

De driekwart werkbroeken kunnen eenvoudig en snel online besteld worden. De werkbroeken zijn gemaakt van de beste materialen om te zorgen voor een ultiem comfort en een uitstekende duurzaamheid. Of u nu werkt in de bouw, logistiek of industrie, bij ons zult u de juiste driekwart werkbroek vinden die past bij uw voorkeuren. De driekwart werkbroeken kunnen besteld worden in verschillende kleuren en in een brede maatvoering. Hierdoor zal er altijd een geschikte werkbroek voor u tussen zitten. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Meer lezen >